Vásárolhatok-e apartmant részletfizetéssel?

Igen, nálunk lehetséges a részletfizetés is! Ennek keretében 15 % foglaló + 5 % előleg kifizetésével megkötjük az Adásvételi szerződést, és HASZNÁLATBA IS ADJUK az apartmant. A

Részletfizetés esetén a kamat évi 8 %, amit minden év végén számolunk el. Egyéb feltétele a részletfizetésnek nincsen.

Mennyi az üdülőegységek fenntartási költsége?

A közös költség jelenleg 495,-Ft/nm/hónap, egész évben.

A rezsi fogyasztást mellékmérő-órák alapján fizetik meg a tulajdonososok. Az évben két alkalommal közmű-előleget fizetnek a társasház részére, és a mérőórákat minden év november 15-ig olvassák le, akkor történik az elszámolás.

Van parkolási lehetőség?

Igen van. Az épület nyugati oldali homlokzata felőli telekrészen található 46 db gépkocsi beállót közösen, ingyenesen használhatják a Társasház tulajdonosai, érkezési sorrendben.

Az épület keleti oldali homlokzata felőli telekrészen található 54 db gépkocsi beálló kizárólagos használati jogát meg lehetett vásárolni. Aki itt vásárolt parkolót, annak saját, kizárólagos használatú beállóhelye van.

Tényleg vízparti az Aranyhíd Üdülőház?

Siófokon az Aranyparton, a Beszédes József sétányon, a „szállodasoron” található az Aranyhíd Üdülőház. Az épület közvetlenül a vízparton fekszik, a Balatontól csak egy szabadstrand-sáv választja el. A kertkapun kilépve azonnal a hosszan elnyúló szabadstrandon találjuk magunkat.

Milyen környéken található az épület; fogunk tudni pihenni?

Az épület zöldövezetben, elegáns, szállodai környezetben, rendezett, parkos területen fekszik. Siófok központjától, sétálóutcájától és a szórakozóhelyektől kb. 2 km-re fekszik, így minden lehetőség adott ahhoz, hogy az itt apartmant vásárlók kellemesen tölthessék el a pihenésre szánt idejüket: a Balaton déli partjának fővárosában, de mégis csendesebb környéken. A kialakítás során kiemelkedően fontos szempont volt számunkra, hogy nyugodt és biztonságos környezetet biztosítsunk a tulajdonosoknak, ahol kedvük szerint tölthetik el idejüket.

Mikor tudjuk megtekinteni az eladó apartmanokat?

Előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi telefonszámon: +36 30 388 3000

Hány lift található az épületben?

Az Aranyhíd Üdülőházban 4 db felvonó van, ebből az egyik teherlift. A felvonók bevizsgáltak, regisztráltak, azok gépészetét, illetve fülkéit felújítottuk.

Hány apartmant adtak már el, milyen a lakóközösség?

2017. év elejére már az apartmanok 90 %-át értékesítettük, így már kezd benépesedni az Üdülőház. Nyáron a főszezonban „igazi balatoni hangulat” alakult ki, a tulajdonosok illetve vendégeik közösen használták a játszóteret, a pihenőkertet, sütögettek a bográcsozó/grillező helyen, vagy mentek ki a mólóra együtt horgászni.

Az Aranyhíd nem egy új épület, honnan tudjam, hogy a következő években nem kell-e majd sokat költenie a társasházközösségnek a felújításokra?

Cégünk az épület homlokzatát felújította és újrafestette. A tetőt újraszigeteltük.

Az Aranyhíd épületegyüttesében elektromos felújítási munkákat végeztünk, melyek magukban foglalták a hálózat széleskörű átvizsgálását, szükséges átalakítását és biztonságossá tételét a jelen kor színvonalának megfelelően. A felvonókat is felújítottuk, a szobákban pedig új televízió hálózat található.

A megfelelő takarékosság érdekében a szükséges helyeken megtörtént az eszközök és nyílászárók igazítása, illetve cseréje, valamint a közös területeken, folyosókon a burkolási, szigetelési munkák elvégzése is.

Az épületben lévő világítás korszerűsítésével –a hagyományos égők LED égőkre való cseréjével, és mozgás,- illetve fényérzékelők felszerelésével- jelentős energia-megtakarítást értünk el. Figyelembe véve a környezeti elemeket és az esztétikai adottságokat, az épület teljes vegyszeres fertőtlenítését követően megtörtént a tisztasági festés a külső és belső területek nagy részén.