AZ ÉPÜLET BEMUTATÁSA

Siófokon az Aranyparton, a Beszédes József sétányon található az Aranyhíd Üdülőház. Az épület zöldövezetben, elegáns környezetben, rendezett parkos területen, közvetlenül a vízparton fekszik, a Balatontól csak egy szabadstrand-sáv választja el. Az épület a 80-as évek közepén épült és 1995-ben, valamint 2013-14-ben is felújításra került; azóta is folyamatos karbantartás alatt állt. Az épület Hotel Aranyhíd néven 2010. évben is még szállodaként működött.

Az üdülőház két részből áll: a főépület-szárny fszt+9 szintes, ebben a részben 132 db apartman található; a másik szárny fszt+5 szintes, itt 30 db üdülőegység van. Az ingatlanban 4 db 6 személyes lift található.  A földszinten és a galérián kellemes kialakítású, kényelmes közösségi helyiségek találhatóak, és gyermeksarkot rendeztünk be,

WELLNESS

Az épülethez egy saját wellness részleg is tartozik, melyben a tulajdonosok és családtagjaik, valamint vendégeik kipihenhetik a hétköznapok fáradalmait ittlétük során.

A kialakított részleg jakuzzit, szaunát és merülő medencét tartalmaz, de a kondicionáló gépek használatával a testedzést sem kell elhanyagolni azoknak, akik aktív mozgásra vágynak a nyaralásuk alatt. Szolárium részleg kialakítására és az extra helyiségeknek köszönhetően más relaxációs módokra is van lehetőség.

A részleg teljes egészében fedett, így az időjárástól függetlenül is használható.

A wellnessből az üvegburkolatnak köszönhetően csodálatos kilátás nyílik a kertre.

KERT

Az Aranyhíd apartmanokhoz egy kerítéssel körbevett, zárt, gondozott, 7000 nm alapterületű, hatalmas parkos terület is tartozik. A kialakítás során kiemelkedően fontos szempont volt számunkra, hogy nyugodt és biztonságos környezetet biztosítsunk a tulajdonosoknak és vendégeiknek, ahol kedvük szerint tölthetik el idejüket.

A területen található játszótérre a kialakításnak köszönhetően akár egyedül is leengedhetik a gyerekeket, de könnyen figyelhetnek rájuk a napozó székek, hintaágy, az egyedi raklap ülőgarnitúra, vagy a bográcsozó/szalonnasütő árnyékából. A partra való egyszerű lejutást a telek végén található zárható ajtó biztosítja. Innen már alig pár métert kell csak sétálni a hűsítő hullámokig.

MODERN APARTMANOK

Az Aranyhíd apartmanok fő vonzerejét az az előny adja, hogy egészen az alapoktól széleskörűen alakíthatóak a vásárló saját igényeinek megfelelően. Amint széles kínálatunkból kiválasztja a legideálisabb méretű nyaralót, lehetősége lesz a teljes belső átalakításra, burkolatok cseréjére és minden másra, hogy igazán otthon érezhesse magát úgy, ahogy a legjobban megfelel Önnek és családjának.

Az elmúlt évek során több nagyszerű nyaraló kialakításának is tanúi voltunk az épületben. Sok korábbi ügyfél gondolta úgy, hogy nem áll meg a vásárlásnál és saját kezűleg alakítja ki magának személyes, otthonos, intím nyaralóját Siófokon, az Aranyparton. Inspiráló jelleggel mindezt szerettük volna megmutatni, hogy Ön is kedvet kapjon a vásárláshoz és átalakításhoz.

RETRÓ APARTMANOK

Van a Balatonban valami hamisítatlan, nosztalgikus, magyar életérzés, melyet mind a mai napig sokan keresnek. Vendégeink között akad, akiben kellemes emlékeket idéz a múlt modern köntösben való visszatérése, így kifejezetten keresik a retró hangulatú apartmanokat.

Alkalmazkodva ehhez az igényhez, több olyan szobát is kialakítottunk, melyet eredeti berendezésekkel egészítettünk ki a hatás érdekében. Természetesen ezekben az esetekben is felújítottuk a belső tereket és a különböző hálózati rendszereket a maximális biztonság  érdekében.

Van benne valami igazán balatoni…