FELEJTSE EL AZ ÜDÜLÉSI JOGOT…

Felejtse el az üdülési jogot! Az apartmanok kizárólagos tulajdonként kerülnek értékesítésre. Ez az ingatlan ÖRÖKRE AZ ÖNÉ és családjáé lehet… Ráadásul MOST, CSAK nálunk részletfizetést vehetnek igénybe: a 15 % foglaló és 5 % előleg kifizetését követően akár már azonnal használhatja is az apartmanját! 

Az egyre csökkenő kamatozású bankbetétek helyett, amik adózás után már az inflációt sem fogják elérni, fektesse inkább a megtakarításait ebbe az értékálló ingatlanba.

MOST többszörösen is megéri belevágni:

  • állandó nyaraló a családnak
  • biztos bevételi forrás az apartman kiadásából
  • megbízható, értéknövekvő befektetés a pénzének

ARANYHÍD PILLANATKÉPEK

FONTOS INFORMÁCIÓ!

Az Üdülőegységeket nettó ár+Áfa vételáron tudjuk értékesíteni. Amennyiben azonban Áfa-alany gazdasági társaság vásárolja meg az apartmant, vagy magánszemély kiváltja az Áfa-s adószámát, és az apartmanokat kizárólag hasznosítási céllal vásárolják meg, csak a nettó árat kell az eladó részére kifizetnie, mert társaságunk a fordított Áfa szabályai szerint értékesít.

Amely adóalany fordított adózást vesz igénybe, annak az Áfa összegét nem kell az eladó részére kifizetnie, sem az adóhatóság részére befizetnie, csak a fizetendő adót az aktuális Áfa bevallásban beállítani, azonban a fizetendő adót a levonási jog általános feltételei szerint levonásba is helyezheti.

Részletes információkért forduljon bizalommal irodánkhoz!

SAJÁT NYARALÓ SIÓFOKON

Az ingatlanokat Önálló helyrajzi szám alapján értékesítjük, így Önnek független, saját apartmanja lehet.

BIZTOS BEVÉTELI FORRÁS

Amennyiben úgy dönt, hogy kiadja nyaralóját, stabil és biztos bevételre tehet szert, akár hosszútávon is.

Megbízható, értéknövelő befektetés

Az alacsony alapkamat és ingatlanárak segítségével most megnövelheti vagyonát, hiszen az aranyparti ingatlanok értéke folyamatosan nő.

A projekt bemutatása

Siófokon az Aranyparton, a Beszédes József sétányon található az Aranyhíd Üdülőház. Az épület zöldövezetben, elegáns környezetben, rendezett parkos területen, közvetlenül a vízparton fekszik, a Balatontól csak egy szabadstrand-sáv választja el. Siófok központjától, sétálóutcájától és a szórakozóhelyektől kb. 2 km-re fekszik, így minden szórakozási lehetőség adott ahhoz, hogy az itt apartmant vásárlók kellemesen tölthessék el a pihenésre szánt idejüket.

Az épület a 80-as évek közepén épült és 1995-ben, valamint 2013-14-ben is felújításra került; azóta is folyamatos karbantartás alatt állt. Az épület Hotel Aranyhíd néven 2010. évben is még szállodaként működött.

A projekt egyedi konstrukcióban a Siófok, Beszédes József sétány 69. szám alatti, korábban Aranyhíd szállodaként üzemelő ingatlan üdülőházzá történő átalakítására és az egyes apartmanok (volt szállodai szobák) értékesítésére irányul.

Az épület társasházzá alakítása megtörtént, az apartmanok külön albetétként, önálló helyrajzi számmal, tehermentesen, kizárólagos tulajdonként kerülnek értékesítésre.

Az üdülőház két részből áll: a főépület-szárny fszt+9 szintes, ebben a részben 132 db apartman található; a másik szárny fszt+5 szintes, itt 30 db üdülőegység van. Az ingatlanban 4 db 6 személyes lift található.

A legtöbb szobából csodálatos kilátás nyílik a tóra és az északi part hegyeire.

Fontos tudnivalók

A projekt a Siófok, Beszédes József sétány 69. szám alatti, korábban Aranyhíd szállodaként üzemelő ingatlan üdülőházzá történő átalakítására és az egyes apartmanok (volt szállodai szobák) értékesítésére irányul.

Az ingatlan “szállodai szálláshely szolgáltatás” helyett társasüdülőként (társasház) üzemel; az ehhez szükséges átalakításokat elvégeztük, az épület pedig részlegesen felújításra került. Az épületen belül közösségi helyiségek kerültek kialakításra az aula és a galéria felújításával. Az ingatlanba való bejutást a recepcióval ellátott főbejáraton kívül 2 db kódzáras elektromos ajtóval tesszük lehetővé a tulajdonosok számára. Az épületen belüli közlekedést 2 lépcsőház és 4 gépészetileg teljesen felújított lift biztosítja.

Az ingatlant cégünk társasházzá alakította. A társasház alapítás az ingatlannyilvántartásba bejegyzésre került,  az egyes üdülőegységek külön albetétként, önálló helyrajzi számmal, kizárólagos tulajdonként kerülnek értékesítésre.

“Kiváló, értékálló befektetés, amit az egész családja élvezhet!”

Amennyiben üdülőegységét nem kívánja egész évben használni, kiadással is hasznosíthatja!

Kinyomtatná?

Ha szeretné magával vinni a projektleírást és az elérhetőségeinket, egyszerűen töltse le és nyomtassa ki a csatolt PDF dokumentumot!

Letöltöm

Szöveg letöltés

Felújítások, korszerűsítések

Az épületet homlokzatát felújítottuk és újrafestettük. A tetőt újra szigeteltük.

Az Aranyhíd épületegyüttesében elektromos felújítási munkákat végeztünk, melyek magukban foglalták a hálózat széleskörű átvizsgálását, szükséges átalakítását és biztonságossá tételét a jelen kor színvonalának megfelelően. Ehhez a folyamathoz kapcsolódóan üzembe helyeztük, korszerűsítettük az épületben található 4 személyszállító liftet, melynek bevizsgálása és regisztrációja is megtörtént az illetékes szerveknél. A felvonó fülkéket is felújítottuk. A szobákban az antennahálózat korszerűsítésre került: ingyen elérhető a Mindig TV alapcsomagja, ami kártyával, előfizetéssel tetszés szerint bővíthető.

A megfelelő takarékosság érdekében a szükséges helyeken megtörtént az eszközök és nyílászárók igazítása, illetve cseréje, valamint a közös területeken, folyosókon a burkolási, szigetelési munkák elvégzése is.

Az épületben lévő világítás korszerűsítésével –a hagyományos égők LED égőkre való cseréjével, és mozgás,- illetve fényérzékelők felszerelésével- jelentős energia-megtakarítást értünk el. Figyelembe véve a környezeti elemeket és az esztétikai adottságokat, az épület teljes vegyszeres fertőtlenítését követően megtörtént a tisztasági festés a külső és belső területek nagy részén.

Befejeződtek a talajrendezési munkák, melynek során a parkoló mellett füvesítettük a telek nagy részét, valamint egy biztonságos játszótér is épült a gyerekek számára. Kialakítottunk egy bográcsozó és grillező helyet is az igazi balatoni hangulat érdekében. A kert igazán kellemes hangulatú, családbarát pihenőhellyé vált.